Kö i Fiskhusets butik i Stenungsund

Stenungstorg

444 30 Stenungsund
0303-84 856

Ring oss!

Ordinarie öppettider

Tisdag–fredag

10–18

Lördag

10–15

Avvikande öppettider

Nationaldagen 6 juni

Stängt

Midsommarafton

Stängt

Midsommardagen

Stängt

Färsk fisk i Stenungsund 

Letar du efter fisk och skaldjur att köpa i Stenungsund? Det självklara valet är ett besök på Fiskhuset! Här hittar du alltid färsk fisk och skaldjur av högsta kvalitet, året runt. Vid högtider hittar du såklart läckra sillinläggningar av olika slag här hos oss. På Fiskhuset hjälper vi dig också med råd, tips och recept – allt du behöver för att förädla våra råvaror hemma i ditt eget kök. Vi finns på Stenungstorg.

Fiskaffär och catering nära dig i Stenungsund 

Fiskhuset kan fisk, kan man säga – det har vi gjort i över 45 år nu.

Men vi har inte bara färsk fisk och skaldjur, vi erbjuder också ett stort utbud av delikatesser. Sortimentet varierar över året men oftast kan du hitta godsaker som skagenbakelser och löjromscheesecake.

 Och du, letar du efter catering i Stenungsund? Fiskhuset levererar havets alla läckerheter till din fest eller tillställning.

 Hos oss hittar du också färdiga rätter, dels sådana som ska värmas men också färdiga kalla rätter. Varför inte ta med dig en bit mat till vattnet och ät där? Och ligger du på besök i Stenungsunds gästhamn är det ett givet val att handla med dig skaldjur på Fiskhuset.

Du är hjärtligt välkommen till oss på Fiskhuset – din fiskaffär i Stenungsund!

exteriör från Selma Fiskhuset

Selma Lagerlöfs torg

Se karta & öppettider

Fiskhuset Ica

Torslanda Ica Maxi

Se karta & öppettider