exteriör från Selma Fiskhuset

Selma Lagerlöfs Torg

422 48 Hisings Backa
031-58 10 79
Fax: 031-58 10 68

Ring oss!

Ordinarie öppettider

Tisdag–fredag

10–18

Lördag

10–15

Avvikande öppettider

V 30 och 31

kortare öppettid!

tisdag-fredag 23/7-2/8

10-16

Men lördagarna v 30-31

öppet som vanligt!

Läckra skaldjur och färsk fisk i Hisings Backa 

Välkommen till Fiskhuset på Selma Lagerlöfs Torg! Tisdag till lördag hittar du oss här på det nya torget där vi numera huserar i stora, fräscha lokaler – Fiskhuset är som ett litet landmärke med sin placering mitt på torget.

Vi är ett familjeföretag som levererat färsk fick till göteborgarna sedan 1976,  och det var just på Selma Lagerlöfs Torg som allting började. 

 Vårt erbjudande till dig är allt det bästa från havet – och utsökta varma och kalla rätter, smörgåstårtor och delikatesser som vi lagar på plats. På Fiskhuset är vi ständigt på jakt efter inspiration till nya recept, samtidigt som du alltid hittar klassiska rätter hos oss. Vår passion är fisk och vi brinner för vårt yrke – när du besöker oss ger vi dig gärna tips och recept.

Catering på Hisingen 

Letar du efter mat till festen? Gör det enkelt för dig med catering direkt från Hisingen och Fiskhuset!

Vi ordnar med catering både till privatpersoner och företag. Maten är verkligen lagad med kärlek till råvaran, kvalitet och den nära produktionen. Välj till exempel mellan:

  • Smörgåstårtor
  • Skaldjursfat
  • Våra goda bufféer med fisk, kött och tillbehör

När vi levererar maten kan du slappna av och tänka på annat. Kom till oss på Selma Lagerlöfs Torg i Hisings Backa eller ring oss och gör din beställning!

Kö i Fiskhusets butik i Stenungsund

Stenungstorg

Se öppettider & karta

Fiskhuset Ica

Torslanda Ica Maxi

Se öppettider & karta