Nyheter

Kräfta + dill + hatt – nu är det kräftskiva!

10 augusti 2020

Nu är det sensommar, vacker augusti, och det betyder kräftskiva! Vi har allt du behöver för en lyckad kräftpremiär. Här hittar du uppdaterade priser för dagen på fisk och skaldjur. Vi kan ge dig råd om hur många kräftor som behövs och vi kan rekommendera tillbehör som lyfter kräftans smak.

Fiskbilen Påvelund öppet hela sommaren

1 juli 2020

Du har väl inte missat att vår fiskbil i Påvelund har öppet hela sommaren, tisdag till lördag. Välkommen dit eller till någon av våra andra butiker

Beställ färdiga fat till midsommar!

15 juni 2020

Ljumma sommarkvällar och semestertid kräver lätt mat. God mat. God mat på färdiga fat. Vi erbjuder alla havets läckerheter till företag såväl som privat. Beställ hur mycket eller hur lite du vill genom att lämna in beställningen i butik eller ring in den. Till beställning!

Hämta maten på utsidan på Selma Lagerlöfs torg!

27 maj 2020

Hämta maten på utsidan på Selma Lagerlöfs torg! Hämta en beställningslapp, ge till nära och kära, och hämta upp utanför.

Fiskhuset i Långedrag blir Käringbergets fisk

24 mars 2020

Fiskhuset i Långedrag blir Käringsbergets fisk. Tack alla kunder för två fina år. Hoppas vi ses i bilen i Påvelunds centrum. Vi önskar Sinne på Käringbergets fisk och den goa personalen lycka till, och hoppas på gott samarbete även i fortsättningen!