Inspireras av våra goda recept

Här kan ni ta del av våra inspirerande filmer, våra fiskrecept samt våra egna recept på de skaldjur vi erbjuder.

Vi får emellanåt höra från kunder att det kan vara svårt att tillaga fisk, att man inte vet riktigt vad man ska göra. Men egentligen är just fisk mycket enkelt att tillaga. Det blir snabbt klart och det finns inte så många fällor att gå i.

Fisk och skaldjur passar självklart bra som finmat när man har gäster, men är också perfekt som vardagsmat eftersom det både är nyttigt och blir snabbt klart. Fräs till exempel rivna morötter, hackad lök och strimlad vitkål i riktigt smör med lite timjan, och servera med potatis och smörstekt kolja. Snabbt och enkelt!

Även hel fisk är lätt att laga och så saftigt och gott. Skär några snitt i skinnet på exempelvis röding eller dorada, och tryck in lite smör i snitten. Lägg lite örter, vitlök och schalottenlök inuti fiskens mage, och runt omkring fisken, och packa in i aluminiumfolie. Lägg sedan på grillen eller i ugnen, och servera med potatis, en fräsh sallad och aioli.

Våg
Våg