Sopprecept

Karibisk fisksoppa med pumpa- och kokosströssel

No votes yet.
Please wait...

Gör så här

  • Fräs fänkål, purjolök, citrongräs, vitlök och tomatpuré.
  • Tillsätt vitt vin, chilisås, krossade avrunna tomater och fiskfond, låt puttra i 5 minuter.
  • Häll i kokosmjölken och låt koka på låg värme i ungefär 15 min.
  • Medan soppan kokar: Blanda alla ingredienserna till pumpaströsslet och lägg på en plåt. Rosta i ungen på 175 grader i en kvart. Rör om och rosta mer om det behövs.
  • Smaka av soppan med salt och tropisk juice
  • Tillsätt fiskbitarna och låt sjuda i ca 5 min tills fisken är klar.
  • Servera soppan ihop med strösslet, och njut av de goda smakerna!

Fler liknande recept!

Enkel och snabb fisksoppa till vardags

Räksoppa

Pumpasoppa med räkor och rostade pumpakärnor

Se alla Sopprecept
Våg