Sopprecept

Karibisk fisksoppa med pumpa- och kokosströssel

No votes yet.
Please wait...

Gör så här

  • Fräs fänkål, purjolök, citrongräs, vitlök och tomatpuré.
  • Tillsätt vitt vin, chilisås, krossade avrunna tomater och fiskfond, låt puttra i 5 minuter.
  • Häll i kokosmjölken och låt koka på låg värme i ungefär 15 min.
  • Medan soppan kokar: Blanda alla ingredienserna till pumpaströsslet och lägg på en plåt. Rosta i ungen på 175 grader i en kvart. Rör om och rosta mer om det behövs.
  • Smaka av soppan med salt och tropisk juice
  • Tillsätt fiskbitarna och låt sjuda i ca 5 min tills fisken är klar.
  • Servera soppan ihop med strösslet, och njut av de goda smakerna!

Fler liknande recept!

Fiskgryta med saffran och kantareller

Potatis- och purjolökssoppa med varmrökt lax och gräslök

Räksoppa

Se alla Sopprecept
Våg