Fiskrecept

Fisktacos med mangosalsa och limeaioli

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Gör så här

  • Börja med att koka upp socker och vatten till den picklade rödlöken. När det kokat upp kan du tillsätta ättikan och den finstrimlade löken.
  • Fortsätt sedan att blanda ihop alla ingredienser till salsan och aiolin.
  • Därefter kan du bena fisken och skära den i lagom stora bitar utefter hur du vill ha dem i din taco.
  • Salta bitarna och panera. Börja med att vända dem i mjöl, sedan ägg och till sist panko.
  • Värm upp olja till 160 grader i en kastrull alternativt rikligt med olja i en stekpanna.
  • Fritera fisken i ungefär 3 min, tills den har fått en fin gyllenbrun färg.
  • Servera sedan dina tacos i tortillabröd eller ett krispigt salladsblad. Toppa gärna med lite extra koriander :) Smaklig spis!

Fler liknande recept!

Dill- och pinjeöverbakad helleflundra med saffransås samt rostad amadinepotatis

Stekt lax med wasabivinägrett

Soja- och chilimarinerad lax

Se alla Fiskrecept
Våg